Thursday, March 22, 2012

Υγρό πόσιμο κολλαγόνο για Υγεία και Ομορφιά!




PRO ACTIVE LIQUID COLLAGEN
Υγρό πόσιμο κολλαγόνο
Το PRO ACTIVE LIQUID COLLAGEN  είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας ότι πιο καινοτόμο στην επιστήμη του κολλαγόνου, γιατί κάθε ημερήσια δόση 20ml του P.A.L.C. περιέχει: εκτός από 10gr υδρολυμένου κολλαγόνου, πυρίτιο, μαγνήσιο αλλά και vit Β1 (θειαμίνη), vit Β2 (Ριβοφλαβίνη), vit Β5 (Παντοθενικό οξύ), vit Β6 (Πυριδοξίνη), τα οποία έχουνε καταπληκτικές ευεργετικές ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ
Το κολλαγόνο είναι η βασική πρωτεΐνη του  συνδετικού ιστού γιατί αντιπροσωπεύει περίπου το  30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και  το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. 
Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη-κλειδί για το  σώμα και τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι υπεύθυνο για την συνοχή, την  ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος,  του χόνδρου, των αρθρώσεων αλλά και των οστών. Από την ηλικία των 25 ετών, τα επίπεδα  κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με πιο  γρήγορο ρυθμό από τους άντρες κατά την διαδικασία  της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.  Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του  σώματος ενισχύεται η ελαστικότητα και τόνωση  του δέρματος,  συντελώντας  στη διατήρηση τόσο μιας  νεανικής εμφάνισης όσο και εσωτερικής υγείας αφού δίνει τέλος στα αρθριτικά προβλήματα.  Έγκυρες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι η  λήψη 10gr (μία ημερίσια δόση Pro-Active)  είναι ευεργετική για το χόνδρο των αρθρώσεων, για το μεταβολισμό των οστών, αλλά και για την αύξηση της οστικής μάζας.
Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010

Το PRO ACTIVE LIQUID COLLAGEN είναι απαραίτητο & συνιστάται:
• Στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται απο αρθριτικά προβλήματα (απαραίτητο σε περιπτώσεις αρθρίτιδας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ουρικής αρθρίτιδας, σπονδυλίτιδας, φλεγμονών του συνδετικού ιστού, τενοντίτιδας, οστεοπόρωσης)
• Σε όσους επιθυμούν να φρεσκάρουν και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα τους
(μείωση ρυτίδων – νεανική όψη)
• Σε όσους έχουν τριχόπτωση, ταλαιπωρημένα αλλά και αδύναμα μαλλιά
• Σε όσους θέλουν να δυναμώσουν τα νύχια τους
• Σε όσους ασκούνται συστηματικά (αναπλήρωση και ανάπλαση μυικού ιστού)
• Σε άτομα υπέρβαρα ή που αναγκάζονται να κάνουν καθιστική ζωή
• Σε άτομα που κάνουν δίαιτα γιατί αυξάνει το μεταβολισμό και βοηθάει στη ρύθμιση σωματικού βάρους / λίπους
• Βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
• Δίνει τέλος στον εφιάλτη της δυσκοιλιότητας μέσα σε ελάχιστο χρόνο
• Βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος γιατί βοηθάει στην ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων
Απαραίτητο στους καπνιστές (γιατί το κάπνισμα εκτός από το κολλαγόνο καταστρέφει και τον οργανισμό μας τόσο
εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αλλοιώνοντας την επιδερμίδα μας)
• Βοηθάει στην αντιγήρανση.
• Στον σύγχρονο άνθρωπο που προσέχει τόσο την εξωτερική του εμφάνιση όσο και την εσωτερική του ευεξία

Κολλαγόνο, η απαραίτητη πρωτεΐνη

Γράφει η ΕΛΕΝΗ ΤΣΙΒΡΑ, Φαρμακοποιός


Όλοι γνωρίζουμε πως το κολλαγόνο είναι απαραίτητη πρωτεΐνη του οργανισμού, που μεγαλώνοντας μειώνεται με γοργούς ρυθμούς, ειδικά στις γυναίκες, προκαλώντας όχι μόνο το φαινόμενο της πρόωρης γήρανσης, αλλά και πάρα πολλά προβλήματα στις αρθρώσεις μας.

O
 άνθρωπος είναι ένα μεγάλο μπουκάλι κολλαγόνου, γιατί το κολλαγόνο αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το 70% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Κολλαγόνο υπάρχει παντού στο σώμα μας. Στα ούλα, στα μάτια, στις αρθρώσεις και φυσικά και στα αιμοφόρα αγγεία μας. Το πρόβλημα με το κολλαγόνο είναι πως δεν μπορούμε να το προσλάβουμε σχεδόν από κανένα είδος τροφής, άρα ο μόνος τρόπος να το λάβουμε είναι μέσω συμπληρωμάτων διατροφής.
Οι ευεργετικές ιδιότητές του είναι αμέτρητες και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην αισθητική όσο και στην ιατρική.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συναντάμε ένα υγρό πόσιμο υδρολυμένο κολλαγόνο, που περιέχει μαγνήσιο, πυρίτιο και το μισό σύμπλεγμα της βιταμίνης Β, ένα προϊόν που αποτελεί κορυφαία εξέλιξη και βήμα στην τεχνολογία του κολλαγόνου, αφού στην υγρή πόσιμη μορφή του είναι τόσο άμεσα απορροφήσιμο από τον οργανισμό όσο και περισσότερο αποδοτικό από ποτέ, και το σημαντικότερο όλων χωρίς καμία παρενέργεια στον οργανισμό μας. Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού μας, ευεργετούμε τις αρθρώσεις, τα δόντια, τα οστά, καθώς και ενισχύουμε την ελαστικότητα και τόνωση της επιδερμίδας μας, συμβάλλοντας τόσο στην υγεία μας όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής γεμάτης φρεσκάδα αναζωογονημένης εμφάνισης με τον πιο απλό, φυσικό αλλά και αποτελεσματικό τρόπο. Φυσικά δίνουμε τέλος στα περισσότερα αρθριτικά προβλήματα, καθώς και σε προβλήματα όπως η οστεοπόρωση και η οστεοπενία.
Το πυρίτιο σταματάει την τριχόπτωση και σε πολύ λίγο καιρό μάς χαρίζει μαλλιά αναζωογονημένα, γεμάτα όγκο και λάμψη και λόγω του μαγνησίου και της βιταμίνης Β ηρεμεί τον οργανισμό μας, χαρίζοντάς μας πολύ καλύτερο και άρα αποδοτικότερο ύπνο, χώρια που βοηθάει πολύ και στη δυσκοιλιότητα. Ολα αυτά τα πετυχαίνουμε με πολύ απλό τρόπο, πίνοντας λίγο κολλαγόνο κάθε βράδυ πριν αφεθούμε στην αγκαλιά του Μορφέα..

Η θαυματουργή πόσιμη μορφή
Τελευταίες επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως η υγρή πόσιμη μορφή απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 90%, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν τόσο οι ταμπλέτες όσο και οι κάψουλες.
Η οργανοληπτική αυτή ιδιαιτερότητα έχει αποτέλεσμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας των ενεργών συστατικών. Επιπλέον οι στερεές μορφές συμπληρωμάτων διατροφής επιβαρύνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος εν αντιθέσει προς την υγρή, πόσιμη μορφή, που είναι εύληπτη, εύπεπτη και με ταχεία απορρόφηση.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ
Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο:  Human Potential
Νεοχωρίου 3, Βύρωνας Τ.Κ.16231,
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 21300 81013 &  21302 21079  www.humanpotential.gr  email: info@humanpotential.gr

No comments:

Post a Comment